heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Dag 7 och 8

Publicerad 2015-01-11 17:37:04 i Allmänt

Hej :)
Då jag var borta igår så hann jag inte blogga men tar båda dgr nu i stället.
Började lördagen med PW med bästa Johanna vi gick först upp till spåret men det var glashalt så vi vände och höll oss på trottoarerna i stället. Vi var ute och gick i 1 ½ timma så när vi kom tillbaks hem till mig så tog vi varsin drink :) Kände inget sug efter något att stoppa i munnen under hela lördagen, Var hos en kompis på lördags kvällen och det är nog melodin att inte vara hemma, för är jag borta så går jag inga rundor och kollar var det finns för gott i kylskåp el skafferi. Inte för att jag stoppar nåt i munnen men i alla fall :)
Idag har jag varit på kalas och det var både gott fika bröd och tårta men jag kände mig inte frestad en enda gång att stoppa något av det i munnen. För några dgr sedan hade det varit betydligt svårare att låta bli.
Nu har jag klarat första veckan och känner mig stolt och glad för det, första veckan är tydligen värst. Nu tycker jag inte längre att sopporna är så äckliga och då går det ju automatiskt lättare.
På tisdag är det träff med choacen får väl se om han är nöjd med mig hittills :) Egentligen bryr jag mig inte jag är super nöjd och det räcker för mig.
Känner ett lugn i kroppen och nöjd med det jag åstakommit hittills, nu känns det absolut som att jag kommer fixa dessa 12 v eller det är ju bara 11 kvar ;))
En morot är ju spa resan jag ska göra i april ser verkligen framemot den som en mindre Anna :))
Det var något mer jag skulle skriva men det ramla bort så får återkomma när minnet är med mig igen :)

Vi hörs igen om ni vill vågar och kan. <3

Kram A <3

Kommentarer

Postat av: anki

Publicerad 2015-01-11 20:14:18

Du är duktig.och jag följer gärna med på spa.kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela