heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Gott Nytt År

Publicerad 2014-12-31 15:59:23 i

Vill önska alla fina människor ett riktigt 
Gott Nytt År 🎉🎊
Blir en lugn nyårsafton för mig. Jag och världens sötaste kille ska på middag hos Anki och Micke. 
Vi hörs nästa år igen 😊

Kramar A 😚

MÄN

Publicerad 2014-12-30 20:14:37 i Allmänt

Då har man jobbat årets sista arbetspass;) Inge mer jobb förens nästa år tjoho ;)
Efter jobb blev det mat med bästa Ulle och Svenne och sen lite fika hos mig. Bara 4 dgr kvar att fika på så bäst att passa på :) Så taggad att få komma igång med mina 12 v, och så spänd på att få se resultatet efter 12 v. De första 3 veckorna kommer jag ha ett kalori intag på 600 kcal per dag. V 4 till 12 ett kalori intag på 800 per dag. Går jag inte ner då så kommer jag aldrig göra det :) Så det blir inga middagar inga fika dater på 12 v. Och snälla ni som inte har nåt positivt att säga om detta var snälla och håll det för er själva tack :) Jag vet att det kommer bli en svår utmaning med mycket svett och tårar så det behöver jag inte höra från er.
Jag kommer att blogga om mina 12 v och ni som vill får gärna komentera med glada tillrop ibland :) På söndag kommer första inlägget om detta för då börjar jag min resa:)

Läste en grej på nätet om män ´stämmer ganska bra tycker jag hihi.

Det finns inga skäl till att MÄN ska tillåtas bli KVINNORS jämlikar. MÄN är praktiska att ha när de behövs. De är inte särskilt intelligenta, men de kan läras upp till att hämta saker, springa ärenden, öppna dörrar och ge tillfredställelse i sängen. De är idealiska sällskapsdjur , klär sig själva och är rumsrena. En lustig ras :)))

Vi hörs igen om ni vill vågar och kan :)

Kram A <3

3 Timmar

Publicerad 2014-12-29 05:36:19 i

God morgon :) 
Efter att ha sovit endast tre timmar i natt kunde inte somna hur jag än vred och vände på mig. Hade fått två sms när jag vakna. Det första gjorde mig skit arg på ren svenska. Satt på säng kanten och skakade i hela kroppen av ilska. 
Hur man som vuxen person kan lägga över ens egna handlingar och lögner på några andra det övergår mitt förstånd!!! I bland blir jag rädd för mänskligheten på riktigt.  
Och eftersom jag vet vad jag gjort och sagt och inte farit med osanning så släpper jag det nu i min värld räcker det, sen får andra fara med lögner och förtal om dom.nu mår bra av det.
Det andra smset vara bara gulligt och framkallar kärlek i stället så väljer att fokusera på den känslan och släpper det arga. Tack för att DU förgyllde min morgon 💖

13 minus ute idag fi fan vad kallt :) 
Tjuvstartade på mitt nya liv idag så gick till bussen i kylan nu finns det inga ursäkter längre.  Har köpt mig ett gå band så kan ta långpromenader hemma i vardagsrummet tills värmen kommer tillbaks. Är inte vän av kylan som alla som känner mig vet 😊

Hoppas ni alla får en skön måndag. Sista måndagen det här året 😊

Kram A 😙  

Orolig

Publicerad 2014-12-28 19:57:19 i

Tänk att man alltid ska behöva oroa sig för allt 😁😁😁

Ja då var mina fem lediga dgr över och det är dags att jobba imorgon. Ser faktiskt fram emot att få jobba två dgr :) Ångrar lite nu att jag inte tog ledigt nästa fredag men jobbar bara halv dag så det går nog bra. Jobbar ju bara tre dgr nästa vecka så klagar inte.
Idag har det blivit mycket fika först på ett mysigt café på fm och på em kom bästa Ulle över och fika :) Bäst att passa på från den 4 Jan är det slut med allt sött och gott :) Kommer bli tre tuffa månader, men som belöning så blir det en spa resa i april med den bästa 💖
Vi hörs snart igen om ni vill vågar och kan  😊
Kram A 😙  

Över

Publicerad 2014-12-28 08:12:23 i

Då var julen över för den här gången och glad är jag för det :) Julen skapar alltid massa ångest inom mig så det är väl därför jag varit extra deppig så här innan jul. 
I år fira vid jul hos Ella och hennes lilla familj. Mina barns pappa var där också med sin sambo och hennes dotter. Det blev en riktigt trevlig julafton med god mat och många julklappar. Jag måste ha varit extremt snäll i år för fick jätte många fina klappar :) 

Sen i fredags har jag haft Alexander och jag är så glad och stolt att jag får vara hans mormor 💙
Att bli väckt av hans babblande på morgonen och hans leende när han ser att man vaknar det slår det mesta:) 
Igår kväll hade vi fina vänner på middag länge sen vi sågs så det blev en trevlig kväll. 
Önskar er alla en skön söndag 😊
Kram A 😙  

Utan er hade det aldrig gott.

Publicerad 2014-12-26 21:32:47 i

Mitt liv blev inte riktigt som jag tänkt mig. 
Men kan på första gången på väldigt länge säga att jag är lycklig. Trots att jag inte har en man i mitt liv. 
Jag känner mig aldrig ensam och det är tack vare mina fina barn och mitt lilla barnbarn. Jag känner en sån oerhörd kärlek och tacksamhet att just jag fick bli mamma/ mormor till dessa fantastiska människor. 
Vi har inte haft det lätt men tillsammans har vi tagit oss igenom svårigheterna och kriserna. 
Det är därför vi är så tighta  idag. 
Vi är långt ifrån en perfekt familj.
Men vi älskar varandra villkorslöst och ställer alltid upp för varandra. 

Jag älskar er mest av allt mina fina döttrar och mitt söta barnbarn. 💞💞💞💞
Kram A 😚 

God Jul

Publicerad 2014-12-24 06:25:48 i

I dag är det julafton och jag vakna kl 5 och kunde inte somna om. Så tänkte göra en omgång knäck till gjorde en häromdan men av dom är det inte många kvar :) Lovat att ta med mig till Ella och nu har jag ju lite tid till det eftersom jag inte kan sova :) 
Det har ju inte varit så muntra inlägg på min blogg den senaste tiden. Och jag ser verkligen fram emot ett nytt år med nya utmaningar och möjligheter :) Nu kan det bara bli bättre.... 
Vill önska en riktig God Jul till er alla som läser min blogg och som ger mig orken att kämpa💖
kram A 😚

Inte ok

Publicerad 2014-12-23 07:57:20 i

Precis så känns det just nu. Jag mår väldigt dåligt just nu. Och har gjort en längre tid. Brukar inte prata om hur jag mår utan har oftast en fasad utåt och låtsas allt är bra. Men nu har jag börjar erkänna för mig själv att jag mår skit och behöver få skriva av mig lite. Det är som jag befinner mig i en pool och kämpar med att hålla huvudet ovan vatten ytan. Men tänker kämpa mot allt jag kan för att inte hamna på botten. 
I går på jobbet bröt jag ihop helt ibland blir det för mycket även för mig. Vissa verkar tro att jag kan ta hur mycket som helst men även jag har en gräns och efter ett telefon samtal igår så nådde jag den gränsen och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Men jag grät en stund och sen var det bara att bita ihop och fortsätta jobba. Helst av allt vill jag lägga mig i sängen dra täcket över huvudet och gråta tills det inte finns några tårar mer. Men nä det går inte julen står för dörren och jag har lite att pyssla med i dag efter jobbet. Kanske jag kan bryta ihop en stund på juldan, men bara på fm då för på em ska jag och Liten gå och se premiären på David Hellenius  nya film och jag hoppas den är väldigt rolig för skratta är något som jag verkligen skulle behöva just nu.
Från den 26 kommer jag ha mitt söta barnbarn och då kommer det inte finnas tid för annat än hans välmående. Bästa lilla killen ever och han kan verkligen få mig att må bättre. 💙💙💙
Längtar till nästa år och hoppas att 2015 blir ett bra mycket bättre år än 2014. 
Kram A 😚 

Jobb

Publicerad 2014-12-16 18:09:28 i

Jobbat idag och det har gått hyfsat bra, men tänk att halsont kan slå ut en så. Är på långa vägar inte bra men har inte tid att vara hemma och tror bestämt att jag varit saknad :) 
Efter jobbet var jag på ett möte som ska hjälpa mig att få en skjuts på min vikt resa och kommer självklart blogga om den. Den 6 januari kör vi :) 

I går kväll kände jag att jag behövde lite kärlek så åkte hem till Ella för att gosa med Alexander han behöver bara se mig så ska han upp i famnen. Jag kan inte bli annat än på strålande humör när jag träffar han så mycket kärlek 💙💙💙
Så inte nog med att jag fick kärlek från barnbarnet alla mina barn var där så vi åt en trevlig middag tillsammans 💖💖💖
Så var på ett betydligt bättre humör när jag kom hem än när jag åkte 😊

Nu måste jag ha koll på chauffören så han inte åker av vägen tycker det går lite vingligt.:) 

Kram A 😚 

Skit arg

Publicerad 2014-12-15 16:39:26 i

Först vill jag göra ett förtydligande. Det är självklart inte JAG som renoverat köket i stugan jag är arbetsledare inte snickare:) Några tyckte jag tog åt mig äran att köket blev så fint så ber om ursäkt för det. Trodde vi var ett team och att allt som gjordes under renoveringen  räknades men så var det inte. Så jag har alltså inte byggt köket utan "bara" kommit med idéer handlat mat lagat mat diskat städat tvättat  och skött trädgårds arbetet plus att jag hjälpt till med det jag kunnat i själva renoveringen. Så då har jag klar gjort det ber om ursäkt att jag trampar folk på tårna.

I mitt 43 årig a liv så kan jag räkna på ena handen de ggr jag varit riktigt jävla arg idag på em är en av de ggr. Jag blir så arg så jag skakar och har lust att slå sönder saker och efter ett tag så sprutar bara tårarna och jag tycker jag är så jävla orättvis behandlad. Jag är en snäll person vilket några missat tydligen och vill ingen illa.
Och nej jag kommer inte hänga ut nån el några i min blogg är inte en sån människa. Men kände att jag måste få skriva av mig min frustration och min ilska. 
En annan sak som irriterat mig idag är att läkaren skulle ringt mig 1023 men dom har fortfarande inte ringt visserligen sa dom inte vilken dag men hade ju räknat med idag. Behöver medicin så jag kan bli frisk nån gång. Men nu skiter jag i det går till jobbet imorgon så får jag se hur länge jag orkar.

Finaste Anki kom över idag och hade en jätte fin ängel med sig till mig. Tack finaste du 💖

Kram A 😙  

Tack

Publicerad 2014-12-14 21:17:45 i

Tack för all respons jag fick på mitt inlägg igår, hade en riktig tuff dag igår fattar inte riktigt varför har ju gått ett par månader sen jag gjorde slut. Men det var som om hjärtat inte tänkte logiskt. Men i dag känns det mycket bättre och det värmer verkligen när ni skriver 💖
I dag var finaste Ulle här och vi pratade bort några timmar. Tack finaste du för att du bryr dig och tar dig tid att komma över 😚

Har fortfarande ont i halsen så inget jobb för mig imorgon utan det blir ett läkar besök har verkligen inte tid med det här men har inget val. 
Det är som om all min kraft runnit ur mig.

Kram A 😚  

2014

Publicerad 2014-12-13 18:12:03 i Allmänt

Detta år blev inte som jag tänkt alls. Tanken var att jag skulle gift mig i somras men det blev inget bröllop, utan vi gick skilda vägar i stället. Jag som tog beslutet pga olika omständigheter. I bland måste man ta beslut som gör ont. Trodde jag hittat mannen i mitt liv, men tydligen var inte jag kvinnan i hans. Eller jag var nog det de första 5 åren av vårt förhållande. Aldrig känt mig så älskad av nån som av han, han älskade mig verkligen för den jag är med alla fel och brister. Men nånting hände efter ca 5 år vet ej vad men vi lyckades ta oss igenom den krisen. Men i somras gjorde han samma grej igen och den här gången kunde jag inte glömma och gå vidare. Min självkänsla har fått sig en rejäl smäll och jag försöker plåstra ihop min själ.
Vi hade så många planer och stugan som vi tillsammans har gjort så fin, tanken var att vi skulle flytta dit permanent så småningom, nu blir det inte så någon annan får det. Vilket gör ont för stugan var inte i det bästa skicket när jag kom in i bilden för 7 år sen. Men jag såg möjligheterna och tillsammans så gjorde vi en renoverings plan. Och i våras var köket klart. Självklart är inte stugan det jag kommer att sakna mest, men det var en stor del av vårat liv och vi älskade att vara där ute.
I år blir första gången sen jag flytta hemifrån som jag inte kommer fira jul med en sambo. Jag kommer självklart inte sitta själv på julen har ju mina barn och barnbarn men ingen livskamrat.
Men allt som inte dödar en gör en starkare, så jag kommer klara även detta. Fast det inte känns så nu så måste jag ta mig igenom det och försöka hitta ljuset i mörkret. ¨
Kram A <3

Drömmar

Publicerad 2014-12-12 18:46:15 i

Har börjat drömma så konstigt vet inte om det beror på mina feber toppar på nätterna el om drömmarna beror på nåt annat?  De är inga trevliga drömmar i alla fall och jag kommer ihåg dom. Annars brukar jag inte komna ihåg mina drömmar. I natt drömde jag att jag födde två döda flickor i går natt var det nån som bröts sig in i lägenheten har även drömt att jag varit på nåt skumt sjukhus där folk jagat mig:( Så när jag äntligen somnar då drömmer jag bara hemskheter. Någon som kan tyda drömmar och ge mig en förklaring? 

Igår mådde jag bättre hade inte ont i halsen och kände mig lite piggare. Tisdag och onsdag har jag sovit bort. Men i morse var halsontet  tillbaka och jag har varit helt utslagen hela dagen :( I nuläget känns det inte som jag kan jobba på måndag:( 

Sanna har klätt granen här hemma med hjälp av Alice :) Tyvärr uppskattade Sanna inte Alices hjälp så Sanna hota med att sätta Alice på tåget till blackan så om du läser detta Niklas så är Alice på väg till dig 😊

Ha en fin fredags kväll.
Kram A 😚 

😍

Publicerad 2014-12-10 17:19:26 i

Var barnvakt åt mitt älskade barnbarn i helgen. Han är så bedårande. I lördags var vi i Solna på julbord med min släkt och han skötte sig exemplariskt. Snälla syster hämta oss och körde sen hem oss 💖
Jag hinner inte så mycket här hemma när jag passar Alexander för han är överallt både högt och lågt och är total orädd så det gäller att ha koll så han inte slår sig fördärvat :) 
På lördagen väckte han mig med sitt babblande kl 6 och jag kan inte annat än att le finns det något bättre sätt att bli väckt på? :) Inte om ni frågar mig :) Älskar att vara mormor 💙💙💙

Idag ligger jag däckad har jätte ont i halsen och så fort jag ställer mig upp så snurrar allt :( Så sovit i stort sett hela dan. Känner mig stressad att inte kunna gå till jobbet men hur mycket jag än vill så kan jag inte ens sitta upp nån längre stund än mindre ta mig till jobbet :( Tur jag har kompetenta kollegor som kan ta över mina enheter tills jag piggnat på mig. 

Är han inte bedårande söt mormors lilla hjärta 💖💖💖
kram A 😚

Upp som en sol....

Publicerad 2014-12-08 19:45:32 i

Och ner som en pannkaka. Ja ja var är väl en bal på slottet. Tänkte att det var för bra för att vara sant vilket det också var, men men bara torka tårarna och gå vidare i livet.
Ska inte klaga finns de som har det 1000 ggr värre. Men hoppet är ju det sista som överger en så klamrar mig fast vid det och ser vad livet ta för riktning.
Ta aldrig någon för given och glöm inte att bekräfta varandra tror man lätt glömmer  det när vardagen kommer och blir tråkig. 
Kram A 😙  

Tung dag

Publicerad 2014-12-05 06:06:40 i

I onsdags var vi på mormors begravning. Min älskade underbara rara mormor finns inte längre.  Hon var den bästa mormorn  alla kategorier 💖 Hon var drottning I köket och jag älskade att hänga i köket medans hon laga mat och baka. Har så många underbara minnen av mormor och hon och jag kunde verkligen prata om allt. Är så glad och tacksam att jag fick just henne som mormor 💖
Det var min Litens första begravning och efteråt berätta hon att om det varit jag som legat i kistan så hade hon krupit ner bredvid mig i kistan och begravts med mig. Så söt 💟 
Försökte förklara att det kommer bli hon som får gå på min begravning. Kan inte ens tänka mig hur man tar sig igenom ens barns begravning ? Det finns inte på världskartan blir helt förtvivlad av bara tanken. 
Kram A 😚

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela