heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Bra dag

Publicerad 2015-06-30 21:34:56 i

Haft en riktigt bra dag idag:) Inte haft några sjukskrivningar varken igår el idag bara en sån sak kan göra mig glad. I och för sig sprack det när jag åkte hem då fick jag en sjukskrivning till i morgon men det löste med ett samtal så ibland är det lätt jobbat 😊 Har fått suttit i fred nästan hela fm så den här veckans planeringar är redan gjorda annars brukar jag göra dom i panik precis innan jag ska åka hem, men nu ligger jag före och det var länge sen. 
Var på en återkoppling med den näst bästa på em och jag tror vi gjorde bra ifrån oss 😊
Hann upp en sväng på jouren när jag kom till enköping och sen hem för att laga mat. 
Min sambo kom hem idag så det är också en av anledningarna till att jag är på bra humör. Hon har varit med sin far i Hedemora hos farmor och farfar :) 
Efter maten träffade jag fina Johanna och vi gick en promenad på över 7 km känns grymt bra 🏃🏃

Nu är det inte många krafter kvar så dags att gå till sängs den berömda kl ringer 0415.
Vi hörs i morgon om ni vill vågar och kan.
Kram A 😙  

Charm kurs

Publicerad 2015-06-29 20:31:20 i

I går när vi var i uppsala och skulle gå på en stadsbuss så gick jag på där bak med vagnen väntade till alla passerat och gick sen fram och plippa mitt kort. När jag vänder mig om och ska gå tillbaks till vagnen så bokstavligt talat skriker chauffören till KAN DU INTE LÄSA? Jo svarar jag lite försiktigt när jag förstår att det är mig han skriker på. Uppenbarligen kan du inte det fortsätter han skrika för då skulle du sett skylten på bussen där det står att man ska gå på fram med barnvagn. Jag ber om ursäkt och går till vagnen. Kan inte riktigt släppa att han skrek på mig så hade ju inte direkt gjort något kriminellt :( När jag sen går av bussen så kollar jag hur den där skylten ser ut men det finns ingen skylt! Så jag går fram till chauffören och säger det och förväntar mig en ursäkt. I stället stänger han dörrarna mitt framför näsan på mig och åker därifrån. Han skulle verkligen behöva gå en charm kurs!! Att skrika som en tok på en passagerare som inte sett en skylt som inte fanns det är väl inte okej nånstans. Hoppas bara han hade en dålig dag och inte beter sig så där jämt. 

En annan sak jag vill ta upp är att jag inte är psyksjuk på något sätt el det vet jag i och för sig inte för jag är ju inte läkare och får alltså inte ställa nån diagnos 😂😂 Mitt humör åker upp och ner ena dan är det sol nästa pannkaka och så tror jag alla känner emellanåt oavsett var i livet du befinner dig. Men som den optimist jag är så tror jag att det vänder snart och jag får lite medvind i livet :) 

Var ute på en pw igår på 60 min och satan i gatan jag blev att komma igång på allvar med min träning, tränings tarmen har vaknat till liv och hade jag inte varit barnvakt hade jag gett mig ut på en riktigt svettig pw. 
Tack för att du fick mig att längta till att träna igen. 💪🏃

Kram A 😙  

Helt härlig söndag

Publicerad 2015-06-28 17:39:47 i

I morse när jag vakna så hade jag påsar på ögonlocken påsar under ögonen har jag ju varit med om men på vad nåt nytt såg jätte skumt ut. Vet inte om det beror på att jag somna gråtandes igår.
0815 var jag hos Ella för att passa min prins under dan. Det var ju kanon väder så vi gick ut vid 9 först lekte vi i en park och sen kolla vi på när massa barn spela fotboll, Alexander var väldigt sugen att springa ut och ta bollen :)) 
Efter det fick jag ett ryck att åka till Uppsala vilket vi gjorde:) I vagnen brevid Alexanders så satt det en liten bebis och jollra och Alexander trodde det var "Mia" och ville absolut att jag skulle ta upp henne så han kunde få hålla i henne gud så han kämpa för att få hålla i bebisen vilket han så klart inte fick :) Men han var glad hela resan. 
I uppsala träffa vi Jenny och käka lite lunch. 
Resan hem gick galant den med inget tjafs vi satt och räkna kor och hästar på vägen hem. Jag såg ingen häst el ko men Alexander såg dom både här och där så han måste ha extremt bra syn :) 
Nu är Alexander hos sin moster och Niklas och jag är på väg till uppsala för andra gången idag :) Är bjuden på middag av en nyfunnen vän :) 

Tack till alla er fina som läser min blogg och ger mig så mycket beröm för den. ❤❤❤

Vi hörs snart igen.
Kram A 😙  

ROKS

Publicerad 2015-06-27 20:45:38 i

Varit i Sthlm idag på ROKS årsmöte. Jag följde med som observatör och Annika va med som ombud och vi representera så klart Enköpings kvinnojour. Nästa år är det meningen att jag ska åka som ombud och då ha med mig en observatör. Det har varit en lärorik och bra dag. Lärt mig mycket. Och få mingla med så många kvinnor i från hela vårat land och få höra deras bakgrunder och erfarenheter. Men vi är alla där för samma anledning att bekämpa  Mäns våld mot kvinnor. 
Har en längre tid funderat på om jag ska skola om mig och göra något helt annat än att jobba i vården har gjort det i 27 år och i ärlighetensnamn är jag just nu lite trött på det. 
Att få jobba på en kvinnojour heltid är nåt jag vill göra, men då måste jag utbilda mig. Och ska jag nu sätta mig i skolbänken måste jag ju göra det nu innan det är försent. Men får ta det en runda till och tänka till ordentligt.
Efter års mötet så gick vi på stan jag och Annika, vi hade en stund innan tåget gick hem.
Vi hamna på ett fik på Vasagatan och där satt vi i gassande sol och njöt av värmen och solen och prata om allt mellan himmel jord oj vad vi har pratat idag :) 

Igår när jag kom hem från jobbet så låg det en lapp på köksbordet från min Liten där hon skriver att jag är finast i världen och att hon älskar mig. ❤❤❤ Blir så otroligt glad och rörd av hennes fina lappar som emellanåt ligger på bordet när jag kommer hem. Tack mitt hjärta.❤💙💛

I mitt inlägg igår så menade jag inte att hänga ut nån el så. Jag berättar bara hur jag känner och tänker och det är min blogg och jag skriver som jag vill. 
Har inte en blogg för att hänga ut nån el svarta ner nån utan jag skriver bara utifrån mig själv. Och om det sen är några som tar åt sig så får de stå för dom. 
Så nog om det.

I morgon blir det ett maraton pass med min lilla prins medans hans mamma jobbar och sliter.

Ha det bäst.

Kram A 😙  

Singel

Publicerad 2015-06-26 21:47:22 i

Det här med att vara singel är fan inte lätt, inbjudningar till par middagar och kryssningar etc har helt upphört.  Jag förstår att jag sabbar planeringen vid par middagar men i alla fall. Tråkigt är det. Vi har ju varit ett gäng i många år som träffats och gjort allt möjligt roligt men det var då innan jag var singel. Jag är inte bitter på nåt sätt utan det här är nåt jag tänkt på ett tag. Och tycker att det är ett konstigt fenomen men kommer inte bli klokare ju mer jag grubblar så släpper det och får helt enkelt söka mig nya vänner. Har oftast fullt upp på dagarna men när helg kvällarna kommer då sitter jag oftast ensam och det börjar bli lite tråkigt om jag ska vara ärlig. 

För nån vecka sen så var det en person som sa till mig att ser du att du är en fantastiskt bra mamma? Nä det kan jag inte se svara jag. Bra mamma ja det kan jag hålla med om men inte en fantastiskt bra. Hon prata länge om varför jag var det och försökte få mig att fatta det, men nä jag ser det inte så och det finns så mycket fel jag gjort på vägen så håller fast vid att jag är en bra mamma. Och inte fantastiskt bra. Men då har jag ju ett mål att sträva efter:) Och jag ska även bli en fantastiskt bra mormor. Min lilla prins hade störtat från sandelåde kanten idag och skrapat upp hela ansiktet jag blev helt tårögd när jag fick se bild på det. Ella tycker jag överreagerar men det tycker inte jag. Det är inte första gången han gör sig illa på dagis och förmodligen inte den sista. Vet inte om man blir känsligare med åren kommer inte ihåg att jag var så här blödig när barnen var små , har ju alltid varit en höns mamma och nu blivit en höns mormor fast 10 ggr värre :) 


Prata med en relativt ny vän i mitt liv för några dgr sen och vi prata om allt möjligt bla om hur jag hamna i Enköping? Och helt plötsligt så frågar hen - Men Anna vad är din dröm? Jag kunde ärligt inte svara på det. Men jag blev så glad inombords att det var nån som på riktigt undrade var min dröm var. Så jag fick i uppgift att ta reda på var min dröm är, kanske kommer jag på det kanske inte. Men tanken att hen brydde sig kan jag leva länge på. 

Så vad jag egentligen ville med det här inlägget har jag ingen aning kanske bara få skriva av mig lite. 
Ha en skön helg.
Ta aldrig någon el något för givet för du vet aldrig när det rycks ifrån dig ❤❤❤

Kram A 😙 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela