heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

ihhhhh

Publicerad 2015-05-21 19:42:39 i

Åh vad jag ogillar torsdagar!!! Var på uruselt humör när jag kom till jobbet idag. På torsdagar får vi nämligen veckans varor från menigo typ som mjölk kräm dricka osv. Så det är ganska mycket som kommer och det är tungt och otympligt och tar en förbannad massa tid att sortera upp och plocka in. Så när varorna kom idag så var jag så less så jag hade gråten i halsen fick verkligen stålsätta mig för att inte bryta ihop. Jag menar hade jag haft en längtan efter att plocka med varor hade jag väl sökt jobb på ICA och inte utbildat mig till demens specialist!!! Tid tar det också idag tog det en timme innan jag delat upp och plockat in allt. 
Efter att jag plockat alla varor så stängde jag in mig på kontoret och försökte få ihop sommaren. Så nu är i alla första delen av sommaren täckt. Till andra delen saknas det 4 personal men inte mycket jag kan göra nåt åt det. 
Sen träffa jag de andra driftledarna och efter det mötet så kändes det ganska okej mitt humör blev klart bättre i bland är det skönt att få prata av sig. :) 

Det blev middag med Ella och Alexander idag. Anki kom över med rabarber så imorgon om jag orkar så kanske det blir en paj. :) 

Hitta en sån snygg klänning idag på nätet så funderar på om jag ska unna mig en sån till min Litens student :) 
Vad tycker ni skulle jag passa i den? :) Den är ju på rabatt och det är ju alltid trevligt :) 

Kram A 😙  

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-05-21 21:03:09

absolur.köp den

Postat av: Caeina

Publicerad 2015-05-21 23:00:29

Självklart

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela