heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Trött

Publicerad 2014-08-27 05:47:59 i Allmänt

Så trött så att jag skulle kunna stå och sova. Förstår inte var denna trötthet kommer ifrån. Visserligen går jag upp väldigt men å andra sidan så lägger jag mig ju i tid eller försöker komma i säng i tid :) Fast det är sällan det blir mer än 5 timmars sömn och det kanske är för lite nu när mörkret är här. Men det är bara kämpa på om 4 månader vänder det och går åt rätt håll det gäller att vara optimist även om det är svårt :)
Igår efter jobbet köpte jag och Liten mat med oss och åkte till Ella och mitt söta barnbarn 💙 Han har lärt sig gå riktigt ordentligt nu så han gick stolt mellan oss när vi satt på golvet. Ni skulle sätt hans ögon dom stråla av lycka. Vi fick det förevigat på film :)

Min äldsta dotter är i Turkiet med en kompis och dom verkar ha det hur skönt som helst blir inte alls avundsjuk på bilderna hon skickar :)

Ja då var det lillördag idag då :) Två morgnar kvar att gå upp innan sovmorgon :)

Ha en toppen onsdag alla fina.

Kram A 😙

Dagen D

Publicerad 2014-08-26 04:35:34 i Allmänt

Då var vägnings dagen här :)
Hade tre månaders slit med tidiga morgon pass och lchf kost gett nåt resultat? Eller det har jag ju känt att det gjort men räcker det enda fram? Har jag nåt mitt delmål?
Jag tror på det där med att sätta upp mål att man har en bild i huvet hur det kommer att se ut :) Och varje gång det är kämpigt så tar man fram bilden och kämpar på lite till :)
Vill ni veta hur det gått? Klart ni vill :)
Har på 3 månader gått ner..........
Tada 15,2 kg 😊 så känner mig sjukt nöjd med det :)
Så nu ska jag bestämma nästa tre månaders mål :)
Återkommer när jag bestämt vad det blir.
Nu är jag på väg till gymmet för löpträning och styrketräning 💪
Önskar er alla en toppen tisdag.

Kram från en rätt så nöjd Anna 😚

Skrot

Publicerad 2014-08-25 21:10:04 i Allmänt

Dan gick i rasande fart idag på EM kom Liten till mitt jobb och när jag sluta blev vi upphämtade av Jenny och Robin sen åkte vi tillsammans till skroten för att köra ett pass :) Ja ungdomarna tränade inte dom titta bara på , men jag Jenny och Björn körde ett pass. Men min kropp var inte med mig idag det gick inte alls något bra. och vikter jag lätt kunde lyfta för 2 v sen funka inte alls idag :( Men bara gilla läget och göra så gott man kan. Nåt rätt måste jag ha gjort för börjar få tränings värk i armarna.
I morgon är dagen D här :) Då är det vägning som gäller :) Ska bli riktigt spännande och se om jag lyckas nå mitt mål :) Lovar berätta så fort jag vet:)
Nu ska jag packa tränings väskan så den är klar till imorgon bitti kl 4 går jag hemifrån så vill ha allt som går att förbereda förberett :)

50 år

Publicerad 2014-08-25 06:13:57 i Allmänt

I torsdags fyllde min sambo 50 år. Jag gick upp och gjorde frukost åt han och väckte han när den var klar han fick den inte på sängen ( jaggillarintesmulorisängen).
Av mig fick han en kryssning så kl 18 i torsdags så drog vi iväg med birka. Och det blev en väldigt trevlig resa som resulterade i två nya vänner :) Tänk vad en bordsplacering kan leda till :)
Det blev inte så mycket dans denna resa men desto mer prat med de nya vännerna :)
När vi gick av båten i fredags så åkte vi och hämta 5 kg kött. Sen åkte vi till Martin Olsson och shoppa loss. Efter det blev det ÖB och maxi sen plocka vi upp min äldsta dotter mitt barnbarn och Inez sen kan jag lova att vi hade en full lastad Volvo :) Drog ut till stugan och började göra tårtor till festen.
På lördagen började gästerna ramla in vid 14. Har aldrig haft öppet hus förut och kände mig lite nervös hur det skulle gå men det gick galant och jag tror att alla gäster fick sig nåt att äta och dricka :)
Tyvärr hade vi inte vädret med oss kl 13 stod regnet som spön i backen och party tälten läckte som såll :( Men min kreativa mellan dotter löste det hela med plastpåsar och silver tejp :) Så när gästerna kom kunde de sitta under ett torrt tält :)





Tyvärr har jag inte en enda bild från när gästerna hade kommit då min mobil inte kände för att ta kort :(

Måndag idag och det betyder skrot träning i kväll den sista tyvärr för den här gången.

Ha det bäst.

Kram A 😙

Sista passet

Publicerad 2014-08-20 20:23:36 i Allmänt

I morse körde jag sista passet på gymmet för den här veckan. Ledig torsdag och fredag så tänker inte ta mig till uppsala för att träna :)
Efter träningen i morse kände jag mig full av liv och var på ett strålande humör nu berodde inte det bara på träningen:) Men ibland behövs det så lite för att få mig på ett strålande humör. så tack för att du förgyllde min morgon 😉
Annars har det väl inte hänt så mycket, efter jobb åkte jag till stugan och hämta kissen vi ska sova i stan i natt. När jag kom till enköping mötte jag upp mina döttrar och barnbarn på maxi. Han är så söt och go mitt lilla barnbarn så jag kan inte få nog av han :) 💙 Ett barnbarn är verkligen livets efterrätt 😊
Det blev max idag Liten ville prompt ha det så då fick hon det nä den ongen är inte bortskämd :)
Imorgon fyller sambon 50 år hujeda mig så gammal han är 😆 så på lördag firar vi han med öppet hus :)

Nä om man skulle ta och slänga sig i badkaret har ju inte badat inomhus på hela sommaren 😊

Vi hörs igen om ni vill vågar och kan :)

Kram A 😙

Mörker

Publicerad 2014-08-19 04:54:09 i Allmänt

God morgon världen.
Nu är det här det jag fruktat för. Mörkret har anlänt och med det kom kylan :(
Nu är det inte längre ljust när kl ringer 0315 :( Tänk att det blir så mycket svårare att gå ur sängen då man är liksom tröttare på nåt sätt bara för att det är mörkt. Men eftersom jag bestämt mig så var det ju bara att skutta ur sängen och bege sig mot bussen. Så för första gången på länge behövdes det både hellyse och värme i bilen :( Bilen hinner bli lagom varm precis tills jag ska parkera den för att ta bussen. :)
Det kommer bli betydligt mycket svårare att gå upp nu för mig när mörkret och framförallt kylan kommer. Men jag har mitt mål på näthinnan och jag tänker att när ljuset kommer tillbaka på morgonen igen så har jag förhoppningsvis kommit en bra bit på vägen :) Så jag kör på ett tag till med morgon träningen :)


Kram A 😙

Träning

Publicerad 2014-08-18 20:45:06 i Allmänt

Detta inlägg kommer att handla om min träning, så är du en av dom som är irriterad frustrerad över min träning så kan du hoppa över detta inlägg :))

Det hela började i slutet på maj då bestämde jag mig på riktigt att ta tag i min vikt och hälsa. och ja det har jag gjort förut men den här gången kändes det annorlunda. För första gången fatta jag på riktigt vad som krävdes av mig för att det skulle gå hela vägen. Det finns inga genvägar utan en stark vilja och ett stort lass jävla anamma är vad som krävs för att lyckas. Vilket jag vid 43 års ålder äntligen hade fattat :) Ja ja bättre sen än aldrig eller hur? :)
Så den 26 maj ställde jag mig på vågen och bestämde mig då för att under 3 månader gå ner 15 kg vilket jag alltså ska ha klarat till den 26 augusti :) Inte så många dgr kvar nu för att få veta om jag nått mitt mål :)
Jag bestämde mig också för att börja träna på morgonen innan jobbet. Blev
inspirerad av en vän som tränar på morgonen och kan han så borde ju jag kunna :) Så målet var att innan semestern ha tränat 25 morgon pass vilket blev 28 pass:) Så skönt att träna på morgonen. Och trots att jag går upp 0315 på morgonen (ja morgonen inte natt) så är jag mycket piggare under dagen än när jag inte tränat på morgonen. Så jag kan verkligen rekommendera att träna innan jobbet :)
Bestämde mig också för att bli sten hård med min kost. Jag drog i nödbromsen och åt inte något med kolhydrater hade noll tolerans på det. Och ganska snart kände jag att det börja hända saker med min kropp på ett positivt sätt :)
En sån skön känsla när man verkligen bestämt sig och inget kan rubba det beslutet :) Och ja mycket gliringar har jag fått hört att jag är tråkig att man måste få leva osv men det har bara runnit av mig för JAG har bestämt mig!!
För två veckor sen prövade jag på en helt ny tränings form :) Att lyfta skrot på skroten satan vilken rolig träning och vilken tränings värk det ger :) Samma vän som gav mig inspiration till morgon träning fick mig att upptäcka skrot träning :)
Så om exakt 8 dgr vet jag om jag nåt det mål jag satt över sommaren. Och efter den 26 är det dags att sätta nya mål :)

Ha det bäst alla fina där ute oavsett om ni tränar el inte :)

Kram A 😙

Länge sen

Publicerad 2014-08-18 06:01:53 i Allmänt

Nu var sommaren över och jag börjar få lite höst ångest vill verkligen inte ha mörkret och kylan. Men vem bryr sig om vad jag vill så bara gilla läget och hoppas den går i rasande fart.
Har haft den bästa sommaren på många år. vilket väder vi haft älskat värmen och solen har badat jätte mycket i år och verkligen njutit varje sekund. Och inte klagat 1 minut vilket andra i min omgivning har gjort så bra.
Har umgåtts med mitt söta barnbarn och mina fina döttrar. Mycket grillningar har det också blivit med goa vänner.
Tränat har jag också gjort den här sommaren men det tar vi i ett separat inlägg :) Min träning retar många och då kan dom bara hoppa över det inlägget vill ju inte reta folk i onödan :)


Är han inte den sötaste lilla killen ever? Det tycker i alla fall jag :) Stolt mormor 💖

Ny vecka och nya utmaningar idag börjar min Liten sista året på gymnasiet iiii vad fort det går, snart har jag inga skolbarn längre.
Har kort vecka den här veckan jobbar bara tre dgr sen blir det 50 års firande av sambon :)

Ha en fin måndag alla fina 💟💟💟
Kram A 😙

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela