heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Helg

Publicerad 2014-05-07 08:48:13 i Allmänt



I helgen hade vi världens goaste kille med oss ut till stugan. Och han har skött sig exemplariskt inget gnäll där inte. På lördagen var vi på restaurang och även där gick det strålande. Han är bara 7 månader men kryper reser sig mot allt och snackar oavbrutet från det han vaknar tills han somnar :) Är så glad och stolt att just jag fick bli hans mormor 💖
Ser fram emot flera barnbarn och att få följa Alexanders utveckling :)


Ha en toppen onsdag.
Kram A 😙

Jävligt arg

Publicerad 2014-05-02 11:58:36 i Allmänt

Nu är jag jävligt förbannat arg på mig själv den här gången. Och det bästa med det är att jag kan vara hur arg och hård som helst utan att göra mig osams med någon annan än mig själv, jätte bra ju om ni frågar mig. Gillar inte att vara osams med människor men med mig själv går det bra :)
Är arg på min onda förbannade rygg arg för att viktnedgången går jävligt sakta. Så vad gör jag för fel?? Tränar jag för lite el fel? Har inte varit på gymmet på en vecka pga min rygg då den har blivit sämre och jag är livrädd att jag förvärrar det ännu mer om jag tränar. Men jag är ute och går varje dag mellan 5 km och 1 mil vissa dgr får jag ta mig runt på ren jävla vilja pga värken i ryggen. Vet ej om jag förvärrar ryggen om jag går trots att den skriker smärta. Men får ju inga svar så vet ej hur jag ska göra.
Så nu har jag bestämt mig för att köra mitt eget race. Det blir en högre växel med träningen och ännu hårdare kosthållning. Det var väl fan om jag inte skulle lyckas någon gång!!
Får omvandla min ilska till positiv energi och göra något bra av det hela :)




Kram A 😙

maj

Publicerad 2014-05-01 18:36:23 i Allmänt

Vaknade till en snötäckt gräsmatta i morse:( Sjöng vi inte in våren igår?? Nåt gick väldigt fel kan man säga. Är väldigt glad att jag inte plantera ut mina tomater förra helgen som jag hade tänkt.
Vi åkte ut till stugan igår efter jobbet och grillade med underbara vänner:)

Var till läkaren häromdan med min rygg och tre remisser är skickade till olika instanser så får väl se om någon kan hjälpa mig så småningom.

I måndags fyllde världens bästa Ella 20 år så vi var där med presenter och sushi:) Tänk att hon redan är 20 och dessutom mamma till en underbar liten kille :)

Har lovat Liten räksmörgås till humor galan så bäst att sätta igång med det.




Kram A 😙

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela