heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Skit dag

Publicerad 2014-09-22 18:59:19 i Allmänt

Dagen börja med att jag nästan försov mig, vakna 15 min innan bussen skulle gå men jag hann Tack och lov med den. Men när vi kom till uppsala och jag skulle byta buss så gick den bussen precis framför näsan på mig lovar grrrrr. Så då fick jag ta en annan buss vilket gjorde att jag fick gå en bit i regn och blåst så var inte på mitt bästa humör när jag kom inrusande på jobbet 10 min försenad. När jag kom upp till kontoret fick jag det glädjande beskedet att två av dag personalen var sjuka. Och att få in nån en måndag morgon är helt lönlöst :(
Så det var bara att gilla läget och jobba på så gott det gick, samtidigt som jag försökte få tag i personal. För nu hade även två från kvällen ringt sig sjuka också :( Tur man är kvinna och kan göra flera saker samtidigt för annars hade det aldrig gått. När morgon arbetet var klart och jag fått in 2 st till kvällen så avsluta jag förmiddagens arbete med att sanera golv och vägg från spyor vissa dagar bara älskar jag mitt jobb. Idag var INTE en sån dag. Skulle dragit täcket över huvet och inte gått ur sängen idag.

En annan sak som jag irriterar mig på är när några av mina så kallade vänner ljuger för mig. Ogillar människor som ljuger och vill inte ha er i min närhet. Så sluta ljug för mig eller försvinn så långt ni bara kan ifrån mig.
Kram A 😙


Rip

Publicerad 2014-09-16 06:16:24 i Allmänt

Tredje veckan och är fortfarande snorig och har en hosta from hell varje morgon vaknar jag med halsont så att träna går inte. Men tagit tag i kosten igen efter några snedsteg. Är ju livrädd att jag ska gå upp det jag gick ner, det får liksom inte hända.
Har satt ett nytt mål och det är att till den 16 december gå ner 15 kg till så nu lägger jag i nödbromsen igen och har fokus på det jag stoppar i munnen och hoppas att jag snart kan börja träna igen.
Fast mina vikt problem är väldigt små. Om jag jämför med de föräldrar som miste sin dotter förra veckan. Hur går man vidare som förälder när ens barn inte finns mer?? Så hemsk tanke så jag kan inte föreställa mig hur jag skulle klara det.
Såg att några hade gjort en minnessida på fb och alla hennes kompisar har skrivit där. Och jag kan inte låta bli att börja gråta så tragiskt hon var lika gammal som min Liten 💖 Tänker på alla hennes kompisar som ska försöka ta sig igenom denna ofattbara sorg, jag hoppas att de som behöver det får hjälp.

Var rädda om er och varandra. Och ta aldrig någon för given när som helst kan de vi älskar rycka ifrån oss. 💗💗💗

Kram A 😙

Sovmorgon

Publicerad 2014-09-13 20:01:24 i Allmänt

Vakna kl FEM i morse skit irriterande när man har sovmorgon. Somna om vid sju och vakna vid kvart i åtta så då gav jag upp och gick upp. Började fixa med frukosten och så helt plötsligt visade sig Liten :) Uppe kl åtta en lördags morgon det är inte likt henne:) Men hennes pojkvän som sovit över är morgon pigg och hade väckt henne . Fatta inte att han vågar det hon har ju inte ärvt mitt goa morgon humör direkt :)
Efter frukost satt jag igång med operation stor städning. Började med badrum och lilla toaletten så nu är både toaletten och badrummet skinande rena. Precis tänt ljus på båda ställena så mysigt.
Tog en paus i städandet och gick och handla först gick vi till jysk och köpte en lampa hade ju sönder min fina fönster lampa som jag köpte på Ikea för bara några veckor sen 😢
Efter det gick vi till Ica köpte middags mat och hyrde en film. Sen hem och fortsätta städandet. kl 16 hade vi tvätt tid så sprang mellan tvätt städ och matlagning. Tur man är kvinna och kan göra flera saker samtidigt:) Liten med pojkvän hjälpte givetvis till 😊
Har inte städat klart än men kommit en bra bit på väg.
Min stora "syster" smsa och fråga om jag ville hänga med på bion och det hade jag gärna velat om jag inte hade haft tvättstuge tid skit svårt att få tid här får jag var 14 dag så får jag vara glad.
Nu ska jag landa i soffan och inte göra ett knop mer idag :)

Kram A 😙

Puh

Publicerad 2014-09-12 19:46:50 i Allmänt

Äntligen fick jag landa i soffan:) Stämpla ut 1545 idag och skulle ha slutat 1315 men hade ju förberett mig på att jobba längre så bara gilla läget.
Varit arg och frustrerad hela FM så trött på inkompetenta människor och som dessutom tror dom kan bäst. Är det nåt jag kan så är det mitt jobb så då blir jag extra irriterad när en person som inte ens är i närheten av min utbildning och erfarenhet och som har mage att ifrågasätta min bedömning!!
Fast nu ska jag försöka koppla bort mitt jobb och fokusera på städning och tvättning här hemma i stället:)
Höst gardinerna i vardags rummet ska upp också. Tur liten och hennes pojkvän är hemma i helgen så dom ska få hjälpa till men det vet dom inte om ännu :))
Fast i kväll blir det nog inte många knopp gjorda måste ladda batterierna:)

Hörs igen om ni vill vågar och kan.


Kram A 😙

Ledsamt

Publicerad 2014-09-12 06:06:08 i Allmänt

Fredag redan tycker veckorna går sjukt fort och jag försöker hinna med och få allt som ska göras gjort. Ingen lätt uppgift om du frågar mig, det är extremt tufft på båda mina enheter just nu och jag skulle behöva klona mig för att kunna vara på två ställen samtidigt el egentligen tre då det på kontoret inte blir gjort när jag inte har tid att sitta där. Slutar egentligen kl 13 idag men vet redan nu att jag inte kommer kunna åka hem då. Men bara gilla läget och hoppas det lugnar sig snart.
Jag är så glad och tacksam att jag har förmånen att jobba med den bästa personalen dom gör verkligen allt för att våra boenden ska få en meningsfull dag.
Dom är guldvärda 💞💞💞

På den privata fronten är det inte heller så kul jag kämpar på med en ledsamhet som jag inte riktigt vet hur jag ska tackla. Känns som jag tappat orken att andas.
Och dessutom dras jag med förkylningen och hostan så har inte kunnat träna på två veckor vilket suger blir ju inte gladare direkt av att inte kunna träna.
I tisdags hade jag döttrarna med respektive pojkvänner och söta Alexander på middag vi åt tacos och Sanna hade gjort en äppelpaj som vi åt till efterrätt
Fick dom vackraste rosorna av mitt äldsta hjärta. 💝
I onsdags var finaste Johanna här och vi prata länge medans hon vaxa benen 😊
I går var jag över till finaste Anki som fyllde år 😊

I helgen ska jag göra så lite som möjligt och bara ta det lugnt och sova mycket slut som artist och behöver ladda batterierna.
Att bli kidnappad av en snygg man som tog mig på en sol semester skulle inte vara så dumt just nu 👜✈

Hoppas ni får en toppen fredag.

Kram A 😙

Lördag

Publicerad 2014-09-06 18:17:50 i Allmänt

Fick åka hem i måndags eftermiddag blev sämre i halsen och fick feber så åkte hem och la mig. sen blev jag hemma i tre dgr. Åkte till jobbet igår och det ångra jag skulle stannat hemma en dag till :) Många som är sjuka nu och ingen som kan jobba :( Så jag fick inbeordra mig själv till idag och Kicki. Kunde ju ha inbeordrat någon annan än mig själv men dom jobbar ju redan varannan helg och det är tufft ändå just nu på mina enheter så vill inte köra slut på personalen. Bättre jag kör slut på mig själv :) Det var faktiskt ganska trevligt att jobba en lördag kan bero på att jag aldrig gör det ny för tiden :)
Saknar absolut inte den tiden man jobba skift och alla dessa helger man har missat med barnen för att man varit tvungen att jobba.
Kom hem till ett tyst och tomt hem efter jobbet både igår och idag Liten är hos pojkvännen den här helgen. Men har inget problem med varken tystnaden el tomheten uppskattar mitt eget sällskap bara det inte blir så jämt :) Men det är jag inte orolig för har de bästa vänner man kan ha de finns alltid där när jag behöver prata skrika gråta och skratta 💞💞💞. Har även min fina syster som alltid ställer upp på sin stora syster. 💖💖💖
Och sen så har jag ju mina fantastiska underbara och älskade döttrar.💝💝💝
Så tack alla underbara människor i min närhet utan er hade det aldrig gott. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Kram A 😙

Tufft

Publicerad 2014-09-01 06:15:53 i Allmänt

Ja då har jag också åkt dit med halsont och snuvig Tack för det Liten :) Har ingen feber så är på väg till jobbet nu. Planen var att träna nu på morgonen men det sket sig kan man säga men ja det är bara gilla läget och hoppas det går över snabbt.
Haft en tuff helg där känslorna åkt berg och dalbana. Men ibland måste man ta beslut som smärtar. Och jag tänker att när hjärtat läkt så kommer det att kännas bättre.
Hoppas ni alla får en fin dag.

Kram A 😙


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela