heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Maktlös

Publicerad 2013-10-23 20:52:15 i Allmänt

Det har varit ett händelserikt dygn. Och jag känner mig maktlös som mamma. Jag mår så dåligt när någon av mina barn har ont eller är plågade/ledsna av olika anledningar. Jag vill ta över deras känslor och smärta, vill inte att de ska behöva lida. De är ju de finaste jag har och vill att de ska få leva sina liv friska och lyckliga <3 
Just nu sitter jag själv hemma efter en dag på akuten med min mellan tjej och hennes lilla bebis <3 Då de inte kunde lägga in henne på lasarettet här så fick hon åka till Uppsala för att få en säng plats. Hennes pojkvän och min äldsta följde med som stöd och för att ta hand om bebis. Själv vill jag bara brista ut i gråt och bli av med känslan av maktlöshet just nu.... 

Kram A <3 

Stockholm

Publicerad 2013-10-22 20:21:20 i Allmänt

Har varit i Sthlm hela dagen idag. På nordisk vårdkonferans, så nu är man fullproppad med ännu mera kunskap:) 
Jag blir så fascinerad hur Stockholmare stressar. Jag har ju själv bott och är uppvuxen i Sthlm men då fatta jag ju aldrig hur stressad jag var, man följde ju bara med mängden liksom. Och faktum är att idag när jag åker tunnelbanan så börjar jag automatiskt stressa jag också. Och man är ju liksom tvungen att hålla deras tempo för annars finns det risk att bli nertrampad av alla stressade människor. Tänk att ha det så där varje dag. Man står packade som jävla sillar och dessutom hade någon ätit vitlök så det lukta så äckligt så jag höll på att spy. Nä tacka vet jag bussen ingen trängsel där inte, och ingen stress när man ska gå av:) 
När vi kom till tekniska högskolan idag så stod vi där och vänta på en kollega till oss. Och medans vi står där så säger Kicki varför glor alla så på oss? Sen kom hon på svaret själv, dom glodde säkert för att vi stod stilla medans alla andra sprang förbi:)
Så jag glädjer mig åt att ta bussen till Uppsala imorgon:) 

Ha det bäst :) 

Kram A <3 

Kloning

Publicerad 2013-10-21 19:51:10 i Allmänt

Jag behöver klona mig för att kunna göra allt jag ska på en dag. På em är det meningen att jag ska ha kontorstid men tyvärr är det sällan jag får ha det. Det är alltid något annat som måste göras eller möten att gå på eller utbildningar föreläsningar osv. För mig är mina boende prio ett så behövs jag ute på golvet på em så är det där jag är. Trots att högen på skrivbordet växer och mail korgen blir överfylld. Vi lägger ner alldeles för mycket tid för att sitta på möten och dylikt. Vi är väl ändå där för de boende? Dom har ingen glädje av att vi går på möte på möte. Tänk vad mycket tid var och en av alla gamla på äldreboenden skulle få om vi hoppade över vart annat möte. Man behöver tänka till både en och två ggr innan man   bokar in alla dessa möten. 
Ska öppna ett eget boende där fokus ska ligga på de boende till 90%:) 
Så idag fick jag hela 10 min kontorstid på em för att jag behövdes ute på en av mina enheter och då är det självklart för mig att jag är just där jag behövs som mest, trots att högen på skrivbordet växer. Imorgon blir det ingen kontorstid alls för jag ska till Sthlm på föreläsning hela dan:) 


Imorgon får jag träffa den här lilla killen igen, som mormor har längtat ❤️

Kram A <3 

Ljuger

Publicerad 2013-10-21 05:55:57 i Allmänt

Min syster säger att jag åker i fängelse om jag kör med ett körkort som gått ut. Ett tremånaders fängelse straff får man tydligen. Men jag tror hon ljuger eller jag vet att hon gör det för att skrämma mig :) Men har jag inte hunnit fått mitt nya kort tills den 7/11 så låter jag helt bli att köra så klart, svårare än så är det ju inte :) Fast om det nu stämmer det syrran säger så kanske man skulle passa på och få en liten "semester" på tre månader låter ju fett skönt hi hi. 

Det var inte lätt att gå upp i morse ogillar de här tidiga morgnarna allt mer:( 
Men det är ju bara att gilla läget och när man väl tagit sig ur sin gosiga säng så går det ju bra. Idag står jobb och träning på to do listan 😃👍

Önskar er alla en toppen måndag ❤️

Kram A ❤️



Polis

Publicerad 2013-10-20 20:17:14 i Allmänt

Jag fattar inte varför jag blir så stressad när jag ser en polis bil när jag är ute och kör bil? Har ju liksom inget att dölja. Bilen är både skattad besiktad försäkrad och alla lampor är hela. Jag har körkort och är nykter. Så vad blir jag så stressad för?? 
Fan nu kom jag på mitt körkort går ut den 7/11 fan det är ju snart. Helvete nu måste jag fixa ett kort snabbt. Har ju inget annat att legitimera mig med än körkortet. Vad händer om man åker med körkort som gått ut?? Har jag anledning att oroa mig då om polisen stoppar mig?? Helvete att jag inte tänkt på det tidigare det måste jag skrivs upp på min to do lista. En sån lista jag för övrigt inte kan ha enligt min Liten. Jag är tydligen för gammal för det?? Ähh tror hon att man inte har några saker att göra när msn fyllt 40? Då tror hon helt fel kan jag upplysa henne om :)) 
Nä nu måste jag leta upp en fotograf. 

Kram kram A <3 

Is

Publicerad 2013-10-20 17:02:28 i Allmänt

Idag åkte jag och sambon till stugan utan att väcka Liten:) Hade tänkt fortsätta röja lite i trädgården men inomhus arbete lockade mer idag. Sambon hade tänt en brasa i öppna spisen och den värmde skönt:) Plockade lite innan jag till slut landa i soffan. Och där blev jag kvar en stund så mysigt att bara vara och sitta och titta in i elden:) 
Ute var det inte lika mysigt. Isen har börjat lägga sig på sjön brrr. 

När jag kom hem så tänkte jag blogga lite men då ramla jag på en alkohol kontroll här på sidan:) Så ni som har varit oroliga för min alkohol konsumtion ni behöver inte oroa er längre, den är nämligen ofarlig hi hi. 
Sambon och min äldsta tycker jag är helt knäpp son överhuvudtaget gjorde en:) 
Kram A <3 






Spännande

Publicerad 2013-10-19 19:48:01 i Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen. Men när man lever ett sånt spännande och händelserikt liv som jag gör så är det svårt att hinna med min lilla blogg också :) 
Men nu är jag här :) 
Vad har då hänt för spännande sen sist? Mm låt mig tänka..... Inte ett himla dugg faktiskt hi hi. Igår kväll var jag alldeles ensam hela kvällen, vilket typ inte har hänt på 20 år jag ensam en fredags kväll :) Och vad hitta jag på för kul då tänker ni säkert nu? :) Inte ett dugg faktiskt hade tänkt att blogga lite och ändra min header här på bloggen. Men för det första är min data segast i stan och sen börja några personer smsa med mig så hade fullt upp med att skriva med dom. Tänker inte hänga ut dom här, men ni vet vilka ni är :) Och helt plötsligt var kl 21 och jag åkte och hämta äldsta dottern som jobbat från kl 9 på morgonen. När vi kom hem igen gjorde jag iordning räksmörgåsar till dottern och sambon som även han hade jobbat långpass. Jag är nog världens bästa mamma och fästmö hi hi. 
Liten som var på fest och kom hem mitt i natten väckte jag vid 10 av att jag skicka bilder på mig själv plus att jag ringde. Så hon kom upp som ett åskmoln och undra vad jag höll på med :) 
När liten hade ätit frukost och klätt sig så åkte vi ut till stugan och jag fick hjälp av döttrarna att röja i trädgården eller hjälp och hjälp dom stod mest och titta på när jag slet :))) Sambon fixade inne med lister runt köksfönstret :) 
Liten tyckte att nu ser det ut som ett hem i stugan och det är ett bra betyg för att komma från Liten:) 
Nu har jag landat i soffan och tänkte titta på finalen i körslaget,så tyvärr blir det inte mer spännande än så här:) 
Men kika gärna in imorgon igen, man vet aldrig om det kanske händer nåt spännande då :)) 
Kram A ❤️

Självmordsbombare

Publicerad 2013-10-17 18:34:01 i Allmänt

Dagarna verkligen bara flyger iväg och jag har 1000 saker på min to do lista att göra. Undrar om man någonsin kommer se slutet på den listan? Skulle väl vara den dagen man säger upp sig och någon annan får ta över:) Om det nu är någon som vill ha mitt jobb:) 
Just idag har jag faktiskt jobbat i två år på Årstagården och som Driftledare.:) 
Jag är stolt och glad att jag har förmånen att få jobba med så kompetenta och trevliga kollegor❤️

Vet inte om det beror på att jag är jävligt trött just nu, men jag fick för mig på bussen att det satt en självmordsbombare där. Han betedde sig väldigt skumt på många olika sätt och hade ställt en udda väska framför sig som han hela tiden satt och klappa på. Jag tänkte om jag skulle blogga om detta när jag satt på bussen så att alla efterlevande inte hade behövt undrat vad som egentligen hände:) Men jag strunta i det och det gick ju bra jag överlevde bussturen och måste alltså gå till jobbet imorgon :) 
Berättade detta för Liten när jag kom hem och då sa hon. -men mamma du är ju knäpp på riktigt hi hi. Jag skulle nog inte kalla mig knäpp utan bara lite ut arbetad:) 

Vi hörs snart igen 😃

Kram A <3 

Retas

Publicerad 2013-10-16 18:29:31 i Allmänt

Jag gillar att retas och i morse när jag klev på bussen tänkte jag reta en av mina medresenärer:) Vi är oftast samma människor som åker den här tiden och alla har "sin" plats. Jag satte mig på en plats där en kille alltid brukar sätta sig. Så när han gick på så blev han helt förvirrad för att jag satt där;) Till slut satte han sig där jag brukar sitta. Men han blängde på mig med arg blick ett par ggr under resan, jag log mot han varje gång och det slutade med att han log tillbaka och nickade åt mig när han gick av:) 
Tänk vilka vane människor vi är. Jag gör alltid samma sak på morgonen i exakt samma ordning varje dag:) Är glad att jag har badrummet för mig själv på morgonen så man slipper "köa" för att komma in:) 
Det blev en lång dag för mig idag men det man inte har i huvet får man ha i fötterna 😃


Fick den här fina bilden på mitt söta barnbarn igår, saknar den lilla raringen ❤️

Kram A ❤️

TRÖTT

Publicerad 2013-10-15 19:27:57 i Allmänt

Har varit väldigt trött idag, förmiddagen gick jag som i dvala. Inte kul att känna så. Just nu är jag inne i någon svacka tycker inte att mitt jobb är så roligt. Känner så ibland och vet att det vänder men förbannat jobbigt när man är inne i en sån period man tillbringar ju i alla fall minst 9 timmar om dagen på jobbet. Vet inte om det kan bero lite på att "min" sjuksköterska slutar och inte veta vem som kommer efter henne skapar ju lite oro. Tänk om jag inte alls kommer överens med den personen. Fast å andra sidan gör personen bara som jag säger så ska vi nog komma bra överens hihi.
 Men ja det visar sig väl och jag har inget att säga till om vem som anställs så bara gilla läget.
Imorgon är det PT dags igen, och nä inte ens det känns kul heller just nu. Men jag följer min periodiska fasta och jag var och träna igår. Sa till Susan idag när vi åkte hem att jag var jätte sugen på lösgodis och söt sugen har jag ju inte varit sen jag började min vikt resa. Men kanske för att jag inte är på mitt bästa humör som godis suget kommer vad vet jag. Men jag vet i alla fall att jag stod emot sötsuget och köpte mig en påse nötter i stället :) Klapp på axeln till mig:)
Har funderat på kvinnan jag låna ut min telefon till igår och undrar fortfarande vad hon kom ifrån och vart hon var på väg, frågor som jag aldrig kommer få svar på.
 
Nä nu kan jag inte sitta här och svamla ska ta tag i disken. Barnen har varit snälla idag, Liten tog tvättstugan och min äldsta lagade maten så då är det ju inte mer än rätt att jag diskar :)
 
Vi hörs igen om du vill vågar och kan :)
 
Kram A <3

Skumt

Publicerad 2013-10-14 20:34:16 i Allmänt

Haft en vanlig lite tråkig måndag idag. Inte hänt ett dugg faktiskt. Jag har jobbat tränat och solat, efter det åkte jag hem och slängde mig i soffan. Barnen hade redan ätit när jag kom hem och jag var inget hungrig så skippa middagen tog bara några korvskivor och ost skivor. 
Förresten så hände det nåt skumt när jag var på väg till gymmet. Det var en kvinna som stoppa mig och fråga om jag hade en telefon att låna ut hon var tvungen att ringa ett samtal och hennes egen hade batteriet dött på. Hitta ingen bra ursäkt att inte låna ut den så tog upp min telefon och fråga vilket nr jag skulle slå. Hon skulle ringa 114 14 så jag slog det och tänkte det är ju fan till polisen!!! Blev skit nervös när hon stod och höll i min telefon och tänkte vad fan gör jag om hon börjar springa med telefonen. Har ju båda bankkort och id-kort i mobil skalet. 
När polisen svara så sa hon att hon blivit förföljd i flera år att nån spruta in radioaktiva ämnen i hennes lägenhet och nu hade hon precis blivit utsläppt från psyket. Jävlar tänkte jag vad gör jag nu?? En vad det verkar psykisk sjuk person har min telefon 😱
Hon fortsatte berätta för personen i andra änden att hon själv var utbildad psykolog men att hon nu inte fick jobba som det då hon hade fått en diagnos som psykisk sjuk. Hon berättar även att hon blivit misshandlad under flera år men hon vet inte av vem. Helt plötsligt ger hon mig telefonen utan att avsluta samtalet säger tack och går!!! Jag står kvar som ett frågetecken och undrar om det är dolda kameran eller nåt???
Jag vet att jag är lite för blåögd ibland, men jag vill ju tro det bästa om människor. Nästa gång kanske jag är i knipa och behöver låna en telefon. 
Kan inte riktigt sluta tänka på henne och undrar vad som händer med henne. 
Undrar varför hon inte prata klart och bara gick? Ja ingen ide att grubbla kommer förmodligen aldrig få reda på svaren.... 

Var rädda om er och varandra. Och ta aldrig någon eller något för givet ❤️

Kram A 💝💝💝

Mormor ❤️

Publicerad 2013-10-14 05:43:35 i Allmänt

Världens bästa mormor fyller 99 år idag ❤️ Jag är så glad och tacksam att just jag fick henne som mormor en bättre mormor kan man inte önskat sig ❤️❤️
Lite bilder från igår när vi var och firade henne. 







Kram A ❤️

Tack

Publicerad 2013-10-13 16:21:35 i Allmänt

Vill tacka alla härliga människor som läser min blogg. Har fått så mycket feedback att jag har en trevlig blogg och många som läser den blir glada😃
Så tack för att just du tittar in och läser om mig och mitt liv❤️
Jag försöker inte försköna mitt liv utan skriver som jag känner mig just för stunden. Det går upp och ner, men för det mesta är jag en glad skit med glimten i ögat som gillar att retas och få folk att skratta 😃

Många av er undrar hur gammal min "Liten" och hon är nyss fyllda 17 år. 
Men för det första så är hon min yngsta och kommer alltid vara min Liten och för det andra ogillar hon att jag kallar henne för Liten så då gör jag det bara därför 😃



Kram A ❤️

Hi hi

Publicerad 2013-10-13 11:24:21 i Allmänt

I fredags var jag på bolaget åt min sambo och när jag ändå var där så tänkte jag att jag köper några cider åt mig:) Hitta skogsbärs cider och den tycker jag är god så tog 2 såna. I går kväll knäckte jag en av dom och den gick rakt upp i huvet och det blev väldigt snurrigt :) De som känner mig vet att jag inte tål så mycket och det börjar ofta snurra efter två klunkar, men nu blev det väldigt snurrigt:) Jag titta på flaskan och då stod det extra stark. 7% inte konstigt att det snurra till:) 
Men trots stark cider så blev det en väldigt trevlig kväll 😃

Nu drar jag till Sthlm. 

Kram A ❤️

Frukost

Publicerad 2013-10-12 11:42:59 i Allmänt

Fick ett god morgon mms i morse från världens goaste lilla kille ❤️

Nu har jag tänt en brasa i öppna spisen:) Dricker en kopp te och tittar på Nyhetsmorgon :) En ganska lugn och skön start på dagen:) 

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för under dagen kanske bara sitta kvar här i soffan och bara mysa :) 
Träningsvärken är 100 ggr värre idag, och min PT vill att vi träffas på onsdag igen men vet e fan om jag vill det 😃
Jo klart jag vill för om tre månader ska jag slå alla resultat med hästlängder 👍

Önskar alla härliga en skön lördag ❤️

Kram A ❤️


Tränings VÄRK

Publicerad 2013-10-11 20:12:22 i Allmänt

Glöm det jag skrev i morse om träningsvärken. Nu är den här, har smugit sig på under dagen :) Har så ont i mina ben så jag knappt kan gå att lyfta armarna gör skit ont, bara skriva det här ger smärta:) Men fast det gör skit ont och gör mig begränsad så älskar jag denna sorts smärta:) Det är ju ett tecken på att jag gjorde något rätt igår, fast resultaten på testerna sög:) 

Har ätit middag med min äldsta och yngsta dotter i kväll, lite mor och döttrar tid är alltid mysigt ❤️
I går kväll blev jag utbjuden av sambon och det var också mysigt ❤️
På em igår ringde min äldsta mig ( hon som flyttat hemifrån) och frågade vad hon och Liten skulle äta eftersom jag skulle ära ute. Jag svara att du har ju flyttat hemifrån så det är inte mitt bekymmer längre vad du ska äta och Liten kan ta en skorpa och gnaga på:) 
Självklart vidarebefordrade min äldsta detta till Liten så det dröjde inte länge förrens hon ringde och sa att det var tur jag inte var hemma för då hade hon slagit mig. Hon är så aggressiv min lilla 😃 

Nu väntar jag på sambon ska komma hem så vi kan åka till stugan och ha lite fredags mys😃

Vi hörs snart igen ❤️

Kram A 💝💝💝

Pang

Publicerad 2013-10-11 06:17:20 i Allmänt

Vaknade i morse av att det sköts utanför flera skott i rad, sen blev det tyst en liten stund och så började det igen. Fast nu vet jag inte om det verkligen var skott eller fyrverkerier men vem fan håller på med fyrverkerier strax före 4 på morgonen??? Så jag var lite på min vakt när jag gick till bussen ifall det går en galning lös och skjuter folk. Hoppade till vid minsta lilla ljud:) 
Men nu är jag halvvägs till Uppsala så jag klarade mig :) Det var ju inte så länge sen polisen ringde på dörren för att det hade varit skottlossning utanför oss på natten. 
Tror jag ska skicka iväg ett sms och fråga Anki om hon hörde nåt hon bor ju i närheten. 

Jobbar till 13:15 idag och sen blir det gymmet innan avresa till Enköping:) 

Har lite svårt att gå i trappor idag men annars är det inte så farligt med träningsvärken. 

Vi hörs igen om ni vill vågar och kan 😘


Kram A ❤️

Konditions test

Publicerad 2013-10-10 20:53:13 i Allmänt

Var skit nervös när jag satt på gymmet och vänta på min pt. Skulle göra konditions test och styrke test. Mina tankar gick i 180 när jag satt och väntade och tänkte på hur jag skulle ta mig ur det här:) Men hon hade ju redan sett mig så det verkade ju väldigt konstigt om jag helt plötsligt försvann. 
Fick börja med att göra konditions testet, försökte prata mig ur det och sa att jag har urdålig kondition så inte behöver vi lägga ner energi på att ta reda på hur dålig:) Men nej hon skulle prompt ha upp mig på löpbandet. 12 min tog testet och det visade ju så klart det jag redan berättat för henne, dålig kondition:) Jag trösta henne och sa nu kan det bara bli bättre, då log hon och sa att hon gilla min attityd:) 
Sen var det då styrke testet. Fick börja med plankan och där blev hon faktiskt imponerad klarade 1min och 45 SEK inte illa för en sån otränad:) Jägarstolen klarade jag hela 15 SEK katastrof och 12 armhävningar klarade jag inget vidare det heller. Men om tre månader ska jag göra ett nytt test och då fan ska jag vara bra mycket bättre än idag:) Så jag har lite att jobba med fram över, så lyser jag med min frånvaro så vet ni varför, jag kämpar på gymmet:) 

Tror inte att jag kommer ur sängen imorgon mina muskler protesterar redan:) Så kära kollegor som läser detta er Driftledare jobbar hemifrån imorgon 😃
Nu är jag på g 👍

Kram A ❤️


God morgon.

Publicerad 2013-10-10 06:03:21 i Allmänt

Känner mig på bättre humör idag fast det kan ju i och för sig ändras för kl är ju bara 05:50:) 
Har en fullspäckad dag framför mig. 
Jobb, utbildning, pt träff och middag med sambon står på schemat. 
Ser inte direkt fram emot att träffa min pt idag. Jag ska göra ett konditions test och kommer faila stort:) Min mormor på 99 år har nog bättre kondition än mig:) 
Men bara bita i det sura äpplet och göra testet. Och nu kan det ju bara bli bättre med en pt brevid som hejar på mig:) 

Önskar er alla en toppen torsdag❤️


Kram A ❤️

Ledsen

Publicerad 2013-10-09 19:26:24 i Allmänt

Haft en tråkig dag på jobbet och just nu vill jag bara sätta mig ner och stor gråta. Inte ens att träna var kul idag. Att dotter och barnbarn åker till Skåne imorgon och inte vet när de kommer tillbaka gör ju inte att jag blir mindre ledsen, vet att hon är vuxen och gör som hon vill och jag tänker inte stoppa henne. Jag har alltid haft mina barn nära och när min äldsta flytta hemifrån så tyckte jag att det var skit jobbigt. Som tur är bor vi nära och kan ses dagligen om vi vill. Men till Skåne är det ett ex antal mil till:( 
Och jag vill gärna se mitt barnbarn växa upp på nära håll. Men som sagt beslutet är inte mitt så jag ska inte lägga mig i. 
 
Just nu vill jag bara att sambon ska komma hem så jag får gråta ut i hans famn. 
Ledsen för inte ett så roligt inlägg men livet är inte alltid på topp och inte mitt humör heller. 


Kram A ❤️

29

Publicerad 2013-10-09 06:23:09 i Allmänt

29 dagar har jag nu gått på periodiska fasta och lchf, och det går fortfarande lika bra. Jag mår alldeles utmärkt och sötsuget är helt borta:) Min kropp håller på att förvandlas till det bättre. Alla uppmuntrande komplimanger jag får toppar min motivation:) 
Det känns så skönt att äntligen ha hittat sin grej, behöver inte leta längre i denna djungel av dieter eller bråka för att få en vikt operation. 
Efter jobb idag blir träning och imorgon kväll har jag en date med min PT :) 

Ha en härlig onsdag. ☀️

Kram A ❤️❤️❤️




Tråkigt

Publicerad 2013-10-08 20:20:24 i Allmänt

Min mormor fyller 99 år och hade tänkt att vi skulle åka till henne på söndag och fira hennes födelsedag. Och då samtidigt passa på att ta ett 5 generations kort, tycker att det är lite häftigt att vi nu är 5 generationer. Den yngsta är på söndag 16 dgr och den äldsta är 99 år :) Men nu blir det inte så pga olika anledningar vilket jag tycker är tråkigt för mormor fyller ändå 99 år och vi vet inte hur många tillfällen till vi får :( 
Men jag tänker i alla fall åka dit och fira henne ❤️


Kram A ❤️

Observation

Publicerad 2013-10-08 07:56:24 i Allmänt

Fick lite sovmorgon idag och det är ju aldrig fel :) 
Ska sitta och observera hela fm och då är det ju bra att jag är utvilad:) 
I går kväll fick jag fint fika besök av Anki och Micke och deras två barnbarn på snart 3 och 2 år:) Alltid trevligt med spontan besök:) 
Var och träna efter jobbet igår men det gick så där. Kändes som kroppen inte riktigt ville hänga med och min motivation var inte heller på topp. Men tog mig dit i alla fall och körde mitt program. Och det känns ju alltid bra efteråt :) 

Liten och bebis ❤️❤️❤️

Kram A ❤️

Olydig

Publicerad 2013-10-07 05:55:53 i Allmänt

God morgon :) 
Nu har jag varit olydig igen :) Råkade väga mig igår opus:) Vågen står ju där i badrummet och det är så svårt att tjuvkika lite då:) Men nu har liten gömt vågen eller gömt och gömt var ju synd att påstå:) men den står inte i badrummet längre. Och ja jag är sjukt nöjd med viktresultatet:) 

Nu är det åter igen en ny vecka med nya utmaningar, just nu ser det ut att bli en ganska lugn vecka men det kan förändras fort:) Är glad så länge det varar :) 

Önskar er alla en toppen måndag <3 

Kram A <3 


Fullt upp

Publicerad 2013-10-06 19:34:57 i Allmänt

Dagen har verkligen i ett idag:) Började dagen med att plocka och städa undan saker så de stod på sina rätta platser. Slängde in en kaka i ugnen och i samma veva kom Ulle och Denise. Skulle färga håret på Ulle, hon blev inspirerad igår när hon såg mitt nyfärgade hår :) 
Ungdomarna med bebis försvann ut sambon åkte till stugan och Ulle åkte hem så var jag helt plötsligt själv hemma:) Det händer typ aldrig. Så jag fortsatte att städa och plocka och fixa. Det är så skönt att få städa i fred sen kan jag gå runt här hemma och bara njuta av mitt rena hem:) Bäst att passa på och njuta för så fort ungdomarna är hemma igen så ser det ut. Jag förstår inte riktigt hur det går till men vips säger det så ligger ingenting där det ska ligga. 
Sen kom Kicki på besök och vi satt länge och prata om både det ena och det andra :) 
Åkte och handla veckans mat med liten när Kicki åkt hem så nu är det gjort:) 
Sen hjälptes vi åt och göra pizzor så det blev hemmagjorda pizzor till middag:) och jag gjorde så klart en pizzabotten på lchf vis:) 
Så här blev min nya färg:) Trivs jätte bra i den, så nu kan barnen sluta gnälla om mina gråa hårstrån för dom är gömda för tillfället :) 

Kram A <3 

Tjej middag

Publicerad 2013-10-05 23:01:59 i Allmänt

Varit på tjejmiddag hos min fina vän Ulle ❤️ Bara hon och jag en hel kväll för oss själva oj vad vi har pratat skrattat och haft väldigt trevligt. Är så glad att just jag får ha dig som vän. Så omtänksam, kärleksfull, rolig och helt härlig ❤️



Tack för i kväll vännen ❤️❤️❤️

Kram A ❤️❤️❤️

Sorg

Publicerad 2013-10-05 15:21:00 i Allmänt

Känner en sorg i mitt hjärta som jag inte riktigt har förstått vad den beror på. Men nu tror jag att jag vet varför jag känner som jag gör:( Oftast försöker jag att strunta i den och leva mitt liv. Men i vissa situationer och händelser  i livet så blir det extra starkt och då är det svårare att förstå och hantera. Men kan tyvärr inte göra så mycket än att acceptera. Och att ens försöka förstå är inte ens någon idé för jag kommer aldrig att förstå ett sådant sätt el beteende. 

Det blev varken städning eller handling idag jag färgade håret i stället och tog ett långt bad:) 
Nu ska jag snart ge mig iväg:) 

Hörs igen om ni vill vågar och kan 😃

Kramar A ❤️❤️❤️

God morgon

Publicerad 2013-10-05 10:40:46 i Allmänt

Ja jag har ju varit uppe ett tag. Skrivet rent protokollet från styrelse mötet i torsdags skönt att ha det gjort inte ha det hängande över sig. Nu ska jag bara läsa igenom det och sen skicka det vidare till övriga styrelse medlemmar:) 
Vet inte riktigt om jag ska dra igång en stor städning innan jag ska ge mig iväg till kvällens aktiviteter eller om jag ska skriva en matsedel till nästa vecka och åka och storhandla. Hmm svåra val man står inför:) 
Städar faktiskt hellre än att handla så det lutar nog mot städningen:) 
Ha en toppen lördag alla härliga <3 

Kram A <3 



Mys

Publicerad 2013-10-04 20:47:25 i Allmänt

Haft en tuff dag på jobbet men det är mer regel än undantag vid det här laget. Bara gilla läget liksom. Skönt i alla fall att det är fredag och att man är ledig i 2dgr. 
När jag kom hem från jobbet så var min kära syster här ❤️
Så vi åt middag tillsammans och sen åt de tårta till efterrätt. 
Nu sitter sambo och svärson och svullar chips och dricker öl, eftersom min fasta börjat så sitter jag här med ett glas vatten:) Vill man bli fin får man lida pin:) 

Kram A <3 

Knäpp 😃

Publicerad 2013-10-04 06:26:02 i Allmänt

Blev stolt över mig själv igår. Var jätte trött efter jobbet och hade ingen lust att träna. Och när jag var på väg till gymmet och passerar stationen  då står min buss mot Enköping inne. Så min första tanke är att jag hoppar på bussen och skiter i att träna, men tanke nr två sa åt mig att skärpa till mig och gå och träna så då gjorde jag det :) Och det ångrar jag inte en sekund. 
Jag både ser och känner att det hänt saker med min kropp, och jag vill så gärna väga mig och få det jag känner och ser bekräftat. Ja jag är lite knäpp och en kontrollfreak 😃
Känns som en evighet till december när jag får väga mig, men men bara kämpa på med kost och träning och hoppas på strålande resultat i december 👍

Nu ska jag byta buss. Vi hörs igen om ni vill vågar och kan 😃❤️

Kram A <3 

Check

Publicerad 2013-10-03 16:32:09 i Allmänt

Jobb check gym check så nu är det bara styrelsemötet kvar sen SOVA:) 
Körde uppvärmning på gåbandet och sen tre varv cirkelfys kommer lida för det imorgon men lite tränings värk har inget dött av:) Älskar känslan efter träning när man känner sig sjukt nöjd med sig själv. Var inte alls taggad att träna för är så trött men tog mig dit ändå:) 

Kram A <3 

Fullspäckad

Publicerad 2013-10-03 05:48:10 i Allmänt

Har en fullspäckad dag framför mig med jobb, träning och sen styrelsemöte. Så det kommer bli en lång dag och jag kommer inte vara hemma förens efter kl 21 ikväll. Men allting går och gör man saker man brinner för så går ju allt lite lättare:) 
Hade inte haft något emot att fått sovit ett par timmar till men men bara gilla läget. :) 
Hopas ni alla fina får en fin dag och var rädda om er och varandra <3 

Kram A <3 



22

Publicerad 2013-10-02 19:44:11 i Allmänt

Nu har jag kört periodisk fasta i 22 dagar och jag är fortfarande förvånad att det går så bra:) Har fått gå ner en storlek i byxorna på jobbet och känner på övriga kläder att det börjar bli för stort:) Så dags att plocka fram skärpet så byxorna sitter uppe:) Ingen ide att köpa nya kläder nu utan får vänta tills jag är klar eller i alla fall kommit lite längre i min viktresa:) 

Att våga är att växa. Våga ta risker. Att växa är att vinna:) 
Så nu har jag bestämt mig ska kasta mig ut i det okända och chansa:) 

Kom ihåg att en vinnare gör vad en förlorare inte vill göra:) 

Kram A ❤️

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela