heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Mycket tankar

Publicerad 2014-04-21 12:52:08 i Allmänt

Haft en trevlig påsk med dom bästa barnen och barnbarnet 💗💗💗💗

Har mycket tankar som flyger i huvet och försöker verkligen att fokusera på andra saker men återkommer hela tiden till de jobbiga tankarna. I bland känns det som att jag inte orkar mer skulle så gärna vilja ha svar på mina frågor. Vad har jag gjort för fel och varför älskar du inte mig?
Detta är så jobbigt så jag börjar gråta bara av att skriva detta. Jag försöker verkligen acceptera hur det är och fokusera på dom som verkligen älskar mig och tycker att jag är en helt härlig person, men ibland ramlar jag tillbaka och då kommer tårarna och frågorna upp igen.
Har varit på två begravningar inom två veckor och då började jag fundera ännu mer och bli ännu sorgsnare. En dag sitter vi där och det är liksom för sent att göra något alla mina frågor kommer förmodligen vara obesvarade. Men ärligt vet jag inte vad jag ska göra mer än vad jag redan gjort?? Ja acceptera och gå vidare är väl det jag kan göra och vilket jag lyckas ganska bra med de flesta dagar. Men ibland tar sorgen över och oftast då jag är som svagast psykiskt.
Många säger att jag ska skita i det och att det är den andres förlust men jag känner också en förlust att inte längre få vara en del i dennes liv.
Men nog om detta imorgon är det vardag och då är det fokus på jobb och träning.
Har satt upp ett del mål med min träning och den 19 juni vet jag om jag lyckats:)
Den 6 september blir det tjejmilen dock inte springandes för det tillåter inte min rygg men ta mig runt ska jag:)

Hörs snart igen.

Kram A 😙




påskafton

Publicerad 2014-04-19 09:07:38 i Allmänt

Hej alla fina läsare.
Kul att ni har saknat mig :) ska försöka uppdatera mera.
Veckan som gått har gått i smärtans tecken. Haft sjukt ont i ryggen och i tisdags kunde jag inte sitta pga att det gjorde så jävelulskt ont så fort jag försökte sätta mig. Hade två handledningar den veckan vilka jag fick avverka stående. På kvällen gick jag i gånsta spåret 5 km med underbara Johanna hon anpassar sig efter min hastighet vilket gick ännu saktare den dan men tog mig runt :)
På onsdagen kunde jag varken sitta el stå men ja jag kämpa mig igenom även denna dag.
På torsdagen var vi dans med härliga vänner och varje dans steg smärtade men älskar ju och dansa så försökte förtränga smärtan tills det inte gick längre då fick jag snällt titta på de andra som dansa och att se Johanna dansa var en fröjd hon ägde dansgolvet tänk om man kunde dansa så :)
I går hade vi våra härliga vänner från jymkil här vi skrattar och har så kul ihop :)





Glad påsk alla härliga 😚

Så känns det

Publicerad 2014-04-13 15:39:11 i Allmänt

Att gå med ständig värk är verkligen inte roligt, det tar på både kraften och humöret. I ett och ett halvt år nu har jag gått med ryggvärk och tyvärr blir det inte något bättre, vissa dgr är bättre än andra men värk har jag all min vakna tid. Är tacksam att värken inte drabbar min nattsömn. När det är som värst så är det som om någon skulle sticka en kniv i ryggen på mig för varje steg jag tar. Ingen hjälp får jag från sjukvården och utan att ens kolla med en röntgen så skyller det ryggvärken på min övervikt. Har varit hos både naprapat och kiropraktor. Den ena säger att jag har ett diskbråck och ska inte träna den andra säger att jag inte har ett diskbråck och ska träna som vanligt??? Så vem f....n ska man lita? Nu har jag en väldigt kompetent PT som är väldig lyhörd för i vilket dags skick  min rygg är i då vi ska träna och anpassar träning efter det. Litar på henne till 100 procent och gör som hon säger. Tyvärr är inte alla i min omgivning lika tillmötes gående utan förväntar sig att jag ska göra allt som vanligt trots ryggvärk. Och jag gör verkligen så gott jag kan, är verkligen inte den som skulle utnyttja detta och bara ligga på latsidan. Tvärtom så gör jag mer än vad min rygg klarar av vilket jag ofta får lida för med olidlig värk och då jag varken kan sitta stå el gå. Men mitt i all värk så finns det även en oro tänk om det inte är min vikt som gör det utan det kanske är något annat som inte går att bota? Men det lär jag väl märka tids nog, då jag tränar regelbundet så gott jag kan och äter lchf så har kilona börjat lämna min kropp så då borde ju rimligvis även värken avta så småningom om nu detta är vikt relaterat.
Så vad vill jag då med detta inlägg? Egentligen ingenting förutom kanske att få lite förståelse för min värk och att jag gör verkligen så gott jag kan.
 
 
Kram A <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela