heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

12 veckor

Publicerad 2015-03-31 05:50:15 i

Nu har jag gått på den här dieten i 12 veckor och skulle ha träffat min hälsocoach idag men han är sjuk så jag vägde mig hemma i stället. Och vågen visar på minus 17.9 kg känner mig sjukt nöjd med det :) Det har inte varit lätt hela vägen men det har varit så värt det :) 
Nu börjar nästa fas i min viktminskning ska nu börja äta riktig lunch och den ska ätas enligt knytnäve metoden inget jag hört talas om förut men verkar inte så svårt att följa. Kommer självklart uppdatera här emellanåt hur det går för de som är intresserade :) 
Kram A 😙 

Schizofren

Publicerad 2015-03-24 20:39:29 i

Börjar undra om jag är schizofren:) I går mådde jag inget vidare idag mår jag betydligt bättre. 
Nu är ju jag inte doktor och får inte ställa diagnos och tur är väl det annars hade jag nog haft många diagnoser 😊
Men jobbigt är det i alla fall när humöret pendlar så förbannat. 

Vägde mig i morse och vågen visade på minus 16.1 kg känner mig så glad för det ☺
Alla säger att jag blivit så smal och mitt råd till er är skaffa er glasögon för är det något jag inte är så är det smal. Visst jag har gått ner i vikt och det syns mycket men smal Nä det är jag inte så det så 😊
Nu är det bara några dgr kvar sen får jag börja äta lunch och det känns ju bra 😊Fruktar att påsken snart är här och det är lätt att falla för alla frestelser. Nu blir det bara jag och Liten hemma över påsken så kanske kan övertala henne att äta bars med mig så behöver vi inte ha nåt frestande hemma 😛

Nä ska väl vara lite social med mannen som sitter bredvid mig här i soffan 😊
Kram A 😙  

Svacka

Publicerad 2015-03-23 11:30:40 i

Är inne i nån svacka känns det som. Är väldigt låg och gråt färdig. Och jag kan väl inte göra mer än att vänta ut det. Har tusen tankar och funderingar och obesvarade frågor. Som jag försöker hantera, att ligga vaken hela natten och försöka få svar på sina frågor och funderingar är inget jag kan rekommendera man blir ganska seg dan efter vilket gör att humöret inte blir särskilt bättre. 

Alla barn med respektive var här i går kväll dom käka mat från chop chop åh vad jag önskade jag kunde fått äta jag med. Tänk vad mycket lättare det går när man mår bra psykiskt mycket lättare att falla dit när inte humöret är på topp. Nu åt jag inte en mat bit så jag föll inte för frestelsen men det var tuffare än andra dgr att låta bli. Tur jag har mina döttrar och barnbarn de ger mig så mycket glädje. 💝💝💝

Nu är det en vecka kvar på dieten sen får jag börja äta lunch känns både nervöst och skönt.  Gäller ju att inte över äta. Men det ska nog gå det också.
Ha en toppen måndag alla fina.
Kram A 😚

Dans

Publicerad 2015-03-22 07:47:27 i

Lördagen var fullbokad :) 
Sista utbildningens tillfället i jourutbildning en igår och den var riktigt bra, vi fick se roll spel hur man tar emot en kvinna som kommer till oss och hur man inte tar emot dom. När dom spela upp hur man inte tar emot dom så skratta vi så tårarna rann dom var verkligen jätte duktiga på sitt rollspel och budskapet gick verkligen fram.
Vi fick även höra en kvinnas berättelse hur hon blivit behandlad av sin man under hela deras förhållande. Åter igen slås jag av hur dumma i huvudet en del män är. Och jag förstår att den sista idioten inte är född än 😡
Nu har jag fått diplom att jag är utbildad jourkvinna och det känns kanon 😊
Efter utbildning åkte jag till Fredrik för att snabbt hoppa in i duschen och sen svira om till klänning. Vi tog en fördrink hos Svenne och Ulle och sen åkte vi på fest 😆 Det blev en lyckad fest med mycket dans ☺ 
Det var middag innan dansen men jag går ju på diet så det blev en bars till mig ☺
I dag vakna jag med huvudvärk fattar inte varför drack inte en droppe alkohol igår.
Kram A 😙  

Tankar

Publicerad 2015-03-18 06:20:40 i

Ofta önskar jag att min hjärna nån gång kunde stänga av och bara njuta av stunden här och nu men nej den går på ständigt högvarv :) Har många frågor och funderingar och inga svar men bara gilla läget och hoppas jag kan komma till ro nångång. 

I kväll är det näst sista utbildningen tillfället och polisen kommer och föreläser. Ska bli väldigt intressant. 

Ja då var jag i uppsala och ska byta buss.
Önskar er alla en fin onsdag. 

En extra tanke till min fina vän Ulle som inte mår bra 💖💖💖

Kram A 😙  

Tack

Publicerad 2015-03-16 19:38:37 i

Vill tacka alla fina personer som kom ihåg min dag igår. Tack till er som skrev på Facebook som smsa och som ringde 💖💖💖
Ett litet större Tack till er som kom hem till mig 😊
Kicki och Niklas
Ulle och Svenne 
Jenny 
Fredrik 
Och mina tre älskade döttrar med respektive och så klart mitt lilla barnbarn som dagen till ära hade slips 😊
Fick fantastiskt fina blommor och många presenter. 

Tror mina döttrar och svärsöner fattat att jag gillar rosa. 😚😚😚

Kram A 😙 

Dag ?

Publicerad 2015-03-14 10:49:50 i

Jag har helt tappat räkningen på vilken dag jag är inne på men det är i alla fall 2 veckor kvar och sen får jag börja äta lunch :) De här veckorna har rusat fram trodde de skulle gå väldigt sakta men så har jag inte känt och tur är väl det :) 
Vågen visar på minus 15.3 kg och det känns ju helt okej :) Är på lång väg inte klar på min resa men 15 kg närmare målet :)) 

Veckorna går som sagt väldigt fort och det är mycket nu. På onsdagar och lördagar är det jourutbildning och i onsdags hade vi en helt suverän föreläsare som verkligen kunde det där med att föreläsa när hon sa att det var fika paus så tyckte alla att vi skulle hoppa den för det hon prata om är så himla viktigt. I slutet på kvällen fick vi se en film som två barn hade gjort och när den var slut satt 15 kvinnor och grät. Hur man i helvete kan bete sig som den föräldern gjort i detta fall en pappa är för mig helt obegripligt. Och hur sen myndigheter och domstolar bemött dessa barn är en skam. Dessa stackars barn har inte en gnutta förtroende längre för myndighets personer. Vilket jag har full förståelse för efter att ha sett filmen. 
Vilket rättsystem har vi i Sverige egentligen?? Varför har förövaren en jävla massa rättigheter och offren inga alls?? Det är helt sjukt och jag blir så jävla arg och ledsen. Man har förbrukat sin rätt som förälder när man betett sig illa och dessutom upprepat det i 4 års tid!!! 
Men det gör även att jag orkar kämpa vidare kanske kan jag göra skillnad för en kvinna och hennes barn och det är det så värt 💙
En viktig uppgift vi jourkvinnor har är att göra skillnad för kvinnor och barn vilket vi kämpar med varje dag. 

I två kvällar har jag nu spenderat med mitt lilla hjärta. Han är så söt och framkallar så mycket kärlek så jag kan inte ens beskriva det med ord. Är så stolt och glad att just jag fick bli hans mormor. Och när han ropar mammo då smälter mitt hjärta helt :) Han vet redan nu hur han ska få sin vilja igenom när han är hos mammo :)) 
Detta är Alexander om nåt år hi hi.

Ha en toppen lördag alla fina.
Kram A 😙 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela