heltfantastisk.blogg.se

Min blogg kommer att handla om mitt liv mina tankar och min viktresa. Välkommen att hänga med.

Veckan som gått

Publicerad 2014-10-11 09:04:18 i Allmänt

Hej alla fina som läser min blogg.
Får så mycket positiv feedback på min blogg och det gör mig glad :)
Skrev ett långt inlägg häromdan på bussen men när jag skickade iväg det så blev det nåt fel så hela inlägget försvann så himla störande. Fick för mig att bussen var kapad häromdan :) Chauffören betedde sig väldigt underligt och hade inte uniformen på sig utan en illröd skjorta. Förmodligen hade den stackarn bara försovit sig och tog första bästa han hitta när han klädde sig :) Jag sover inte på bussen vilket de flesta andra resenärerna gör så jag känner lite ansvar att hålla koll på chauffören så han inte somnar kör på något etc. Ja jag är kontrollfreak kan liksom inte hjälpa det :) Den här årstiden släcker de ner alla lampor i bussen så det blir mörkt och passagerarna kan sova i de 55 min det tar till uppsala :)
 
I går efter jobb var vi bjudna på middag hos mitt äldsta hjärta hon lagar fantastik god mat och inga halvfabrikat. Igår hade hon tom gjort egen chokladpudding som vi fick till efterrätt. Hon måste ha ärvt sin talang i köket av sin far :)
Tack mitt hjärta för super god middag <3
 
I onsdags kväll blev jag skit arg på ren svenska. Det tas beslut som jag inte får vara med att bestämma om och inte blir upplyst om. Sen ringer den personen som drabbas av beskedet till mig och ställer mig till för svar. Och det är förbannat svårt att bemöta något du varken tagit beslut om el fått nån info om att beslutet tagits. Det gör mig både arg ledsen och dessutom känner jag mig ganska dum gentemot den personen som drabbades av beslutet.
Så det blev ett långt samtal till den som har ansvaret plus att jag skrev ett ganska rakt och ärligt brev till den som skulle ha informerat mig om detta beslut. Så vi får se vad detta får för konsekvenser.
 
En av mina fina vänner ringde häromdan och lämna ett väldigt tråkigt och chockat besked. Ett av de värsta beskeden som en förälder kan få hade hon fått. Jag blir alldeles mållös vad säger och gör man i en sån situation?
Vill bara att du/ni ska veta att jag finns här oavsett vad det gäller. <3 Tänker på er <3
 
Var rädda om varandra och ta aldrig någon el något för givet <3
 
Kram A <3
 
 

Upp och ner

Publicerad 2014-10-07 17:52:26 i Allmänt

Mitt humör pendlar väldigt upp och ner åker som en berg och dalbana. I går morse vakna jag på jätte dåligt humör och blev på ännu sämre humör när jag kom till jobbet. Hela fm gick jag med gråt i halsen och gjorde allt för att tårarna skulle svämma över. I bland undrar jag om personalen tror att jag bara är där för att jävlas med dom?? Att jag inte alls gör allt jag kan för att försöka få in personal när någon ringer sig sjuk på morgonen. Men jag är den som har bäst koll på vilka av våra timanställda som kan jobba och när, och oftast så är det bättre att köra igång och jobba och lägga fokus på de vi är därför istället för på gnäll att vi är för få! Inget blir bättre av att gnälla och jobbet blir absolut inte gjort, så ibland kanske man bara får gilla läget och gå in med dom förutsättningarna att göra sitt allra bästa med de resurser man har.
Idag hade jag en betydligt bättre dag alla var på plats bara en sån sak :) Och idag kom samtalet jag väntat på så om några veckor vet jag om det blir som jag hoppas:)
Nä nu kan jag inte sitta här längre bäst att fortsätta med packningen.

Kram A <3

Hej

Publicerad 2014-10-01 08:10:49 i Allmänt

Dagarna rullar på och jag har ganska mycket att göra men det är ju som vanligt :)
UL sökte testresenärer under oktober månad så jag skicka in en ansökan och blev antagen :) Så under oktober åker jag Grattis med ul :) Tack för det :)
och i november flyttar jag och Sanna till en mindre lägenhet på samma gata vi bor på. Av 284 sökande på lgh så fick jag den Tack för det ehb :)
Så nu väntar jag på ett positivt besked till men än så länge har jag inte hört något men hoppet är det sista som överger en sägs det :) Återkommer om detta besked när jag får det.

I går kväll var jag på en föreläsning " från huvudet till hjärtat " en väldigt bra föreläsning som hölls av en klok man.
Han berätta en sak som jag kände igen mig i till 100 % och plötsligt så kände jag tårarna komma. Det han berätta om är inget jag gått och tänkt på men det var som han helt plötsligt prata om mig och inte sig själv längre var väl därför jag blev så berörd.

I lördags firade vi födelsedagar ×2. Sanna fyllde myndig och Alexander fyllde 1 år :)
Vi slog ihop kalasen och var hemma hos Ella och firade.
På kvällen drog Sanna med pojkvän på fest och Natta skulle ut på krogen och sen komma till mig och sova. Har så svårt att sova när barnen inte är hemma. Lyckades i alla fall somna runt 1 kl 2 vakna jag med ett ryck att jag hörde sirener och min första tanke var att festen spårat ur och polisen var på väg dit. Så jag tog telefon och ringde Sanna och fråga om det var lugnt? Det var det puh vilken tur :) Men konstigt att utryckningsfordon kör med sirener på mitt i natten i ett bostads område och skrämmer slag på oroliga mammor :(
Somna inte om igen förens strax före halv fyra vakna med ett ryck halv sex av att Natta inte kommit hem. Men det hade hon bara det att jag inte hört henne när hon kom hem :)

Ha en fin dag alla fina.

Kram A 😙

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela